L'FS Sant Cugat guanya en el darrer minut i agafa distància amb el descens

Un gol de Clàudia Expósito quan quedava poc més d'1 minut ha estat decisiu per a les vermell-i-negres, que encadenen 3 jornades sense perdre

El femení del Futbol Sala Sant Cugat segueix fent passes cap a la permanència, i és que les vermell-i-negres han guanyat 3 a 2 vers el Futsal Serós Esportiu, el diumenge 5 de març. Les santcugatenques ha hagut de remuntar el gol inicial de les visitants, i amb una diana de Clàudia Expósito en el darrer minut, aconsegueixen 3 punts d'or per allunyar-se del descens directe, encadenant 3 jornades consecutives sense perdre.

Amb això, el partit no ha començat de la millor manera pels interessos locals, ja que les lleidatanes han aconseguit avançar-se en el marcador. Abans del pas pels vestidors, no obstant això, Alba Laguna ha pogut posar de nou la igualada.

En la represa, les vermell-i-negres han sortit amb una altra actitud, i fruit d'això, s'han avançat per primera vegada en l'electrònic, amb un gol de Clàudia Expósito. Les visitants, però, no estaven disposades a cedir, i forçaven l'empat en el tram final del segon parcial. L'FS Sant Cugat en cap moment ha tirat la tovallola, i amb una nova diana de Clàudia Expósito, quan quedava poc més d'1 minut de joc, ha pogut certificar un triomf vital.

El tècnic de l'FS Sant Cugat, Manel Muñoz, ha assenyalat la importància de jugar amb el 5 contra 4: "És veritat que encadenem una sèrie de partits complicats, amb rivals molt potents i la superioritat del 5 contra 4 és vital per nosaltres. En el duel ens ha sortit, no hem perdut cap pilota complicada i això ens ha donat la possibilitat de fer gols, tot i que ens ha mancat una mica l'encert. Estem en una dinàmica positiva, i estem jugant les nostres cartes i donant la cara contra rivals de la part alta amb resultats positius".

Amb aquest triomf, l'FS Sant Cugat encadena 3 jornades consecutives sense perdre (amb un balanç de 2 victòries i 1 empat) i se situa 9 punts per sobre del descens directe i a 5 de la plaça de promoció de descens. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran la complicada pista del Vallirana AE.