El FS Sant Cugat guanya el primer partit en el seu retorn a la Divisió d'Honor

El Sant Cugat s'ha imposat al Parets per 5 a 2 en el primer partit de lliga en un partit en el que han estat molt superiors

El Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat per 5 gols a 2 el Futbol Sala Parets en el seu retorn a la Divisió d'Honor Catalana. El partit s'ha disputat avui 5 d'octubre  a la ZEM La Guinardera a partir de les 18:15 de la tarda.

Els santcugatencs, que han baixat de categoria aquesta temporada, han fet molts canvis a la plantilla i han apostat per gent de la casa per poder tornar a la Tercera Nacional. Tot i el resultat, el partit ha estat d'alta tensió i amb igualtat en alguns moments del partit, però el Sant Cugat ha sapigut aprofitar les seves oportunitats, mentre que el Parets ha tingut numerables ocasions, pero no ha sapigut materialitzar.

Partit igualat que s'ha decantat per l'efectivitat a favor del Sant Cugat

En el primer partit, els de Manuel Muñoz s'han imposat al Parets en un partit molt intens però que ha acabat amb una contundent victòria per 5 gols a 2. El partit ha començat molt de cara per als locals, amb un gol al minut 4 de partit. Dos minuts després, despré de seguir pressionant des de l'inici han aconseguit un 2-0 que ja ha descol·locat a l'equip rival. Després de l'embranzida inicial dels vermell-i-negres, el Parets ha començat a crear ocasions i això s'ha traduït en el 2 a 1 amb un bon gol per l'escaire. Tot i això, el Sant Cugat, no s'ha arronsat i dos minuts després ha pogut aconseguir el 3-1. A les acaballes de la primera part, el Parets ha tingut un doble penal i un xut al pal per retallar distàncies, però ho han desaprofitat.

A la represa, ha estat el mateix guió que al principi del partit. Als quatre minuts, el Sant Cugat ha posat el 4-1 i això ja ha dificultat molt l'intent de remuntada del Parets. Tot i que ha tingut fins a tres pals a la segona part i a 36 segons pel final ha posat el 4-2 amb porter jugador. Però a 12 segons per acabar, els locals han rematat la feina amb un gol a porteria buida. Victòria valuosa per al Sant Cugat, que significa la primera a la Divisió d'Honor Catalana i a més, en el seu debut.

Després del partit, l'entrenador Manuel Muñoz ha valorat el partit: "Tractant-se del primer partit teníem nervis, però ens ha ajudat molt marcar dos gols en els primers cinc minuts per poder jugar amb mes calma durant tot el partit". Sobre l'objectiu de la temporada ha assegurat que "ens fa il·lusió tornar a Tercera Nacional i això és el que intentarem. Sabem que serà una temporada molt dura, venim amb jugadors joves, però lluitarem per l'ascens".

El pròxim partit el FS Sant Cugat, visita la pista del Pineda de Mar el 13 d'octubre a les 12:30 a la jornada 2. En canvi, el Parets rebrà el Castellbisbal.