L'FS Sant Cugat guanya i se li queda petita la permanència

Les vermell-i-negres encadenen una dinàmica molt positiva, després de sumar 13 dels darrers 15 punts en joc

El femení del Futbol Sala Sant Cugat segueix en un estat de dolç, i és que les vermell-i-negres van guanyar 2 a 1 vers l'FS Sabadell, el dissabte 18 de març. El partit no va ser gens fàcil, i és que les santcugatenques van haver de remuntar el 0 a 1 inicial, tanmateix, l'equip va jugar les seves millors armes i va encadenar la seva 5a jornada consecutiva sense perdre.

Amb això, l'FS Sant Cugat sortia sobre el terreny de joc amb l'objectiu d'allargar la seva bona dinàmica. No obstant això, les sabadellenques van poder obrir l'electrònic, amb una diana en l'equador del primer parcial, marxant així al descans. En la represa, les vermell-i-negres sortien amb una altra actitud i empataven només començar amb un gol de Maria Ángeles Baena 'Chiki'. El gol va donar ales i les visitants van poder recuperar les seves millors sensacions, capgirant el partit amb una diana d'Anna Domingo en els minuts inicials.

Amb aquest triomf, l'FS Sant Cugat suma 13 dels darrers 15 punts en joc, encadenant 5 jornades consecutives sense perdre. Situades en la 7a posició, les santcugatenques visitaran la pista del Futsal Atlètic Vilatorrada, el dissabte 25 de març.