L'FS Sant Cugat inicia la temporada a Divisió d'Honor amb un empat

Les santcugatenques van remuntar fins a dues vegades per aconseguir el primer punt a Divisió d'Honor

Bona estrena de l'FS Sant Cugat a la Divisió d'Honor Femenina, la màxima categoria del futbol sala català, després d'empatar 3-3 davant el Magic Sants en un partit sofert i que les santcugatenques van remuntar fins a dues vegades.

Les noies de Manel Muñoz van començar el partit a bon nivell davant d'un dels millors equips la temporada passada a Divisió d'Honor, però va ser el Magic Sants Futsal el que fent valer l'experiència a la categoria va avançar-se en el marcador al quart d'hora de començar el partit. Un 0-1 amb el que es va arribar al descans.

El partit es va complicar encara més a l'inici de la segona meitat amb un nou cop en forma de gol que va posar en doble avantatge a les visitants. Però lluny de rendir-se, les de Manel Muñoz van empatar en cinc minuts el marcador gràcies als gols de Laura Botifoll i Alba Laguna

L'empat, però, no va durar gaire i és que instants després les barcelonines van tornar a enviar la pilota a la xarxa de les locals per col·locar el 2-3 a deu minuts del final. Amb el temps ja descomptant-se i amb l'ànsia per aconseguir el gol de l'empat, les santcugatenques van acabar obtenint el premi amb un nou gol d'Alba Laguna a dos minuts per al final. L'equip va lluitar la victòria fins al final sense sort per acabar conformant-se amb l'empat.

Manel Muñoz es va mostrar moderadament content perquè "començar sumant era important. El salt de categoria es nota, però per nivell de joc i ocasions podríem haver-nos emportat el partit. Al final, si vas per darrere en el marcador al llarg del partit, acabes donant per bo l'empat". L'entrenador també va destacar l'energia i motivació amb què les seves jugadores afronten el repte a Divisió d'Honor, una categoria que segur que serà "igualada i molt competida davant el nivell de tots els rivals".

Amb aquest empat les vermell-i-negres s'estrenen a Divisió d'Honor sumant i la setmana vinent visitaran la pista de l'Estel Vallseca, al barri del Coll de Barcelona, el dissabte dia 8 a les 20:45 hores.