L'FS Sant Cugat resol un duel que se li havia complicat vers un rival directe

Les vermell-i-negres, tot i portar la iniciativa quasi tot el partit, s'han vist per sota en el marcador en els darrers minuts

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit una victòria importantíssima davant de l'Estel Vallseca, i és que les vermell-i-negres han guanyat 7 a 5 vers a un rival directe per a la permanència, el diumenge 12 de febrer. Les santcugatenques han hagut de suar la samarreta de valent i capgirar un marcador advers en els darrers minuts del partit.

Amb això, les locals han sortit molt encertades sobre el terreny de joc i ràpidament han pogut agafar avantatge en l'electrònic, gràcies a les dianes de Maria Ángeles Baena 'Chiki' i Alba Laguna. El partit, no obstant això, no estava resolt, i és que abans del pas pels vestidors, les rivals igualaven de nou el duel (2 a 2).

En la represa, l'FS Sant Cugat tornava a recuperar la seva frescor, i amb gols de Maria Ángeles Baena 'Chiki' i Laura Botifoll, se situava de nou 2 gols per sobre. 2 minuts fatídics de les locals, però, donaven un gir al partit, i és que l'Estel Vallseca capgirava l'enfrontament (4 a 5). En el tram final, les vermell-i-negres no han tirat la tovallola i amb les dianes de Laura Botifoll, Alba Laguna i Ana Domingo certificaven la remuntada.

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat segueix obrint distància amb les posicions de descens. En la pròxima jornada, les vermell-i-negres visitaran al complicadíssima pista de l'FS CET 10, conjunt que només ha cedit 1 empat aquesta temporada, el diumenge 26 de febrer.