L'FS Sant Cugat segueix en un estat pletòric i torna a guanyar a domicili

Les vermell-i-negres encadenen 6 jornades consecutives sense perdre i se situen a 3 punts del 3r classificat

El femení del Futbol Sala Sant Cugat segueix sent l'equip de moda de la Divisió d'Honor, i és que amb la victòria per 2 a 5 vers el Futsal Atlhetic Vilatorrada, del diumenge 26 de març, encadenen 6 jornades consecutives sense perdre. Les vermell-i-negres van resoldre el partit en un primer temps amb molts gols, per després sentenciar en la represa.

Així doncs, el duel va començar de la millor manera per a les santcugatenques, i és que Mariona Vila va obrir la llauna en els minuts inicials. A més, una diana de Laura Botifoll presagiava un triomf còmode per a les vermell-i-negres. Lluny de la realitat, en el tram final, i amb només 1 minut, les locals van aconseguir empatar el partit, però l'FS Sant Cugat va poder recuperar la diferència, amb un doblet d'Anna Domingo amb menys de 60 segons. Amb el 2 a 4, les visitants van poder jugar més tranquil·les, sentenciant el partit Alba Laguna.

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat encadena 6 jornades sense perdre, sumant 16 dels darrers 18 punts en joc. A més, tot i trobar-se en la 7a posició de la classificació, les vermell-i-negres se situen a 3 punts del 3r classificat. En la pròxima jornada, l'equip rebrà la visita del CFS Morell, el dimecres 19 d'abril.