Un FS Sant Cugat sense complexos tomba el totpoderós Industrias Santa Coloma

Les vermell-i-negres segueixen en un estat pletòric i s'acosten a les primeres posicions de la classificació

El femení del Futbol Sala Sant Cugat segueix fent passos agegantats en la seva primera temporada en la Divisió d'Honor, i és que les vermell-i-negres han guanyat 5 a 4 a l'Industrias Santa Coloma, el dissabte 29 d'abril. Les santcugatenques no s'han arronsat, i tot i anar 3 gols per sota en el marcador, han capgirat el duel en els últims 10 minuts, demostrant el seu gran estat de forma.

Així doncs, l'Industrias Santa Coloma ha obert ràpidament el marcador, tanmateix, això ha fet reaccionar a les vermell-i-negres, que han guanyat seguretat sobre el terreny de joc, podent empatar en el minut 20 amb una diana de Maria Ángeles Baena 'Chiqui'. Les visitants, però han demostrat el seu potencial, i en un frenètic inici de la 2a part, semblava que deixaven quasi sentenciat el partit (1 a 4). L'FS Sant Cugat no ha tirat la tovallola en cap moment, i un gol d'Ana Domingo ha portat l'esperança a la ZEM La Guinardera. En el darrer minut, els gols de Clàudia ExpositoAna Domingo i Laura Botifoll han fet embogir als aficionats locals, que han vist com el seu equip ha estat capaç de capgirar el partit en un tancar i obrir els ulls, davant el totpoderós Industrias Santa Coloma.

Amb aquesta victòria, l'FS Sant Cugat suma la seva 7a victòria en les darreres 8 jornades i segueix la seva escalada en la classificació. En la pròxima jornada, la penúltima, les vermell-i-negres són l'equip que descansa.