El Futbol Sala Sant Cugat presenta la nova temporada al seu 45è aniversari

Els vermell-i-negres han presentat als seus 18 equips i 200 jugadors per a la temporada 2023/2024

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat els seus equips en un acte on els pares han estat els protagonistes de l'esdeveniment celebrat aquest divendres 1 de desembre al ZEM La Guinardera. El club santcugatenc ha presentat 18 equips, 200 jugadors i jugadores i 20 entrenadors per a la temporada 2023/2024. Els 18 equips del club són: 2 sèniors masculins, 1 sènior femení, 3 juvenils, 2 cadets, 2 infantils, 2 alevins, 2 benjamins, 3 minibenjamins, 1 prebenjamí i l'Escoleta, a més, d'un equip de pares i mares.


Enguany com a novetat, l'acte ha comptat amb dues sorpreses. La primera és que les 300 persones que han assistit a la presentació l'han pogut veure a peu de pista i la segona és que tots els jugadors i jugadores han rebut una pilota personalitzada. Finalment, la presentació també ha tingut espai pels homenatges, el Futbol Sala Sant Cugat ha reconegut a Maria Ángeles Baena "Chiki" i a Álex Quílez per la creació del primer equip femení del club i per la seva trajectòria dintre del conjunt santcugatenc respectivament.

Presentació dels equips de Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem