Gabi Payet continuarà amb la UESC per enfrontar-se a un nou repte

La Unió Esportiva Sant Cugat participarà en la nova Supercopa Catalunya després d'aconseguir l'ascens la temporada passada

La Unió Esportiva Sant Cugat  tornarà a comptar amb Gabi Payet com a tècnic del primer equip. Després d'una temporada on van quedar tercers a lliga i es van classificar a la Final a 8, l'entrenador santcugatenc veu la temporada 2023/2024 amb "molta il·lusió i ganes de que l'equip es posi a prova i faci un bon paper". Els vermells-i-negres s'enfrontaràn a un nou repte gràcies als bons resultats de l'anterior campanya, la Supercopa Catalunya.

La continuïtat de l'entrenador suposa que el full de ruta del club continuï donant passes cap a l'objectiu, "aconseguir un projecte amb gent de la casa", segons el mateix Gabi Payet. "És una satisfacció molt gran seguir al club com a santcugatenc i crec que ara tenim uns referents més clars a l'equip, i això és un pas més endavant pel projecte", explicava el tècnic.

Ferran López, de la UESC, en la victòria dels vermell-i-negres davant el Bàsquet Sant Gervasi de l'anada. FOTO: Cedida

Ferran López, de la UESC, en la victòria dels vermell-i-negres davant el Bàsquet Sant Gervasi. FOTO: Cedida

 

Més info: Derrota dolorosa de la UESC en la Final a 8 que el deixa sense l'ascens a Lliga EBA

La Supercopa Catalunya

Els vermells-i-negres volen recuperar la plaça a EBA, però, segons Gabi Payet, no s'ha de fer de qualsevol manera, sinó que es vol "construir un equip amb garanties". Ara competiran a la Supercopa Catalunya, una nova lliga que ha creat la Federació Catalana de Bàsquet entre Copa Catalunya i EBA per professionalitzar el bàsquet català i que comptarà amb un únic grup. Gabi Payet creu que aquesta categoria serà "la primera nacional més forta, ja que el mercat de jugadors ha pujat molt i haurà molts reforços de nivell EBA", encara que això crea una mica d'incertesa perquè no se sap quin serà el nivell real del grup. Tot i això, el tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat ho té clar. L'objectiu de l'equip és "lluitar per les primeres posicions fins a l'últim dia i poder classificar-nos a la Final a 4", ha explicat Payet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem