Gabi Payet és l'aposta de la UESC, que aspira a seguir sent equip de Lliga EBA

Els vermell-i-negres han mostrat a la Federació Espanyola de Bàsquet la seva intenció de seguir sent equip de Lliga EBA i hauran d'esperar a la renúncia d'algun conjunt

La Unió Esportiva Sant Cugat ha decidit que Gabi Payet segueixi al capdavant del primer equip masculí, després que el tècnic assumís el càrrec a finals de la temporada passada amb l'objectiu de trencar la mala dinàmica amb la qual estava el conjunt immers i assolir així la permanència. Tot i que la salvació no va ser possible, i és que els santcugatencs van ser cuers del seu grup de Lliga EBA, el club ha confiat en la figura de Payet per seguir liderant l'equip, el qual ha mostrat a la Federació Espanyola de Bàsquet la seva intenció de continuar militant a Lliga EBA.

Amb això, Dani Fernández, director tècnic de la branca masculina, explica els motius d'aquesta decisió: "Confiem en la seva experiència i esperem poder canviar la dinàmica, creant un bloc sòlid. Esperem que el projecte surti bé i podem continuar més anys amb ell". A més, Fernández ha explicat que els santcugatencs ja han demanat mantenir-se a Lliga EBA i estan a l'espera d'alguna renúncia per poder seguir militant en la primera de les categories estatals.

D'altra banda, Payet s'ha mostrat molt il·lusionat amb el nou projecte: "Em sento content d'arrencar una nova temporada amb la UESC, que me la sento com a casa. Tinc la màxima il·lusió i ganes d'ajudar al club, i és que després d'assumir tots que vam cometre errades la temporada passada, ara anem pel bon camí". A més, el tècnic ha destacat la intenció de seguir a Lliga EBA: "Creiem que és la categoria en la qual hem de competir, així que esperem poder fer-ho. Comptem amb un projecte jove que ajudarà a créixer el club

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem