Gairebé 450 gimnastes acomiaden la temporada al Festival d'Estiu

Hi han participat les gimnastes del Club Gimnàstica Sant Cugat i les escoles de Sant Cugat que fan gimnàstica a través de l'OMET

La gimnàstica rítmica i estètica de grup ha posat punt final a la temporada amb el Festival d'Estiu que ha tingut lloc aquest dissabte 18 de juny al Pavelló 3. Un Festival que ha aplegat les prop de 450 nenes que fan gimnàstica rítmica i estètica a Sant Cugat, tant les del Club Gimnàstica Sant Cugat, que són 290, com les de les escoles de Sant Cugat, que són vora de 150.

El Festival s'ha organitzat en dos horaris. Al matí s'han fet les actuacions de les nenes que fan gimnàstica a l'OMET, i a la tarda s'han fet les del club, que han estat un total de 37 actuacions. Actualment el Club Gimnàstica Sant Cugat té 25 conjunts de gimnàstica rítmica i 6 de gimnàstica estètica de grup. El Festival d'Estiu també ha servit per homenatjar a les gimnastes que ja no seguiran a la disciplina del club. 

Els resultats més destacats del Club Gimnàstica Sant Cugat han estat l'ascens del conjunt sènior de gimnàstica rítmica a Primera Categoria, essent el quart club català de la història que aconsegueix aquesta fita, el subcampionat d'Espanya de l'infantil de nivell C, i la tercera posició del junior en el Campionat d'Espanya i la Copa d'Espanya de gimnàstica estètica de grup.

Les imatges de la jornada matinal del Festival d'Estiu

Més informació
 
Comentaris

Destaquem