Galleda d'aigua freda pel Junior FC que queda eliminat en l'últim sospir de la Copa

Les blau-i-negres han plantat cara al Club de Campo de Madrid, però han encaixat una diana en l'última jugada dels quarts de final de la Copa de la Reina

El femení d'hoquei herba del Junior FC queda fora de la Copa de la Reina, després de perdre 2 a 1 vers el Club de Campo, encaixant una diana en la darrera jugada dels quarts de final de la competició, el divendres 24 de març. Les santcugatenques han jugat un partit molt seriós, i tot i començar per sota, no han tirat la tovallola i han tornat a empatar el partit. Un gol de molta habilitat de les madrilenyes quan tot semblava que arribava el torn dels shot-outs, però, ha trencat el somni coper de les blau-i-negres.

El Junior FC ha buscat sorprendre a les madrilenyes, i des del xiulet inicial, ha sortit amb una pressió avançada per intentar buscar un gol matiner que les donés avantatge. Amb el pas dels minuts, les amfitriones, no obstant això, han sabut trobar espais per circular la pilota i han començat a arribar tímidament a la porteria de Jana Martínez, però sense gaire perill. Tot i que el pas del temps ha beneficiat al Club de Campo, el qual s'ha fet amb el domini de la pilota, Laura Bosch ha tingut la més clara del primer parcial, en un mà a mà vers la porteria rival que no ha sabut materialitzar.

En el segon quart, el domini de les madrilenyes ha anat agafant protagonisme i les rivals han seguit buscant la manera de perforar la porteria de Jana Martínez. Tot i la contínua presència de les jugadores del Club de Campo en la frontal de l'àrea blau-i-negra, el Junior FC estava sòlid en defensa i no donava opcions a les seves rivals. En el tram final del parcial, les amfitriones han gaudit d'un penal-córner, que hauria suposat l'1 a 0 si no fos perquè Gigi Oliva evitava en línia de gol.

En la represa, el partit ha embogit i s'ha viscut un intercanvi de cops per part d'ambdós equips. Primer el Club de Campo ha tingut un penal-córner, que tot i haver-lo aprofitat enviant la pilota dins la xarxa, la dupla arbitral ha anul·lat el gol. L'ensurt ha fet espavilar a les santcugatenques, que han provocat 2 penals-córner molt seguits, però que en cap d'ells han pogut anotar. Ja en els darrers minuts, el Junior FC ha forçat un nou penal-córner, però en aquesta ocasió no han sabut triangular, mentre que el Club de Campo ha aprofitat una ràpida jugada per obrir la llauna, amb un tir a mitja volta de la davantera madrilenya (1 a 0).

Només arrencar el darrer parcial, una carrera per la banda esquerra de Maria Gestí ha estat a punt de suposar l'empat, no obstant això, Berta Serrahima no ha pogut rematar amb comoditat la passada de la seva companya. Tot i que les madrilenyes han gaudit posteriorment de 2 penals-córner, el Junior FC no s'ha rendit i ha tancat a les rivals en la seva àrea, aconseguint empatar l'enfrontament en un penal-córner que ha marcat amb potència Gigi Oliva. Quan tot semblava que es resoldria en els shot-outs, però, un golàs del Club de Campo en l'última jugada ha deixat fora de la Copa de la Reina al Junior FC.

Guille Carnicer, entrenador del Junior FC, ha lamentat la derrota, però ha assegurat que l'equip ha fet un pas endavant: "És una pena perquè el seu primer gol arriba en els nostres millors minuts i, després d'empatar el partit, tenim 2 pèrdues en els últims 2 minuts que suposen el gol. Ens ha faltat saber llegir una mica aquesta situació, però hem sigut fidels al nostre joc i és un partit que ens ajudarà a créixer i que esperem que sigui la llavor per aixecar la Divisió d'Honor".