García, Camacho, La Paz i Sánchez reforcen el Qbasket Sant Cugat masculí

L'entrenador Agustí Forné ha assegurat que "l'objectiu és intentar està a dalt de la classificació i pujar de categoria. L'equip té suficients arguments per estar a dalt"

El primer equip masculí del Qbasket Sant Cugat ha fet 4 fitxatges per a la pròxima temporada 2018-2019. Són Noé García, Nil Camacho, Carlos La Paz i Marc Sánchez. García juga en la posició d'1 o 2 i l'últim equip en què va jugar va ser la UE Sant Cugat B; Camacho és aler i jugava al Sant Pere de Terrassa; La Paz és base i procedeix del Castellbisbal i Marc Sánchez és un 3 o 4 i ve del júnior de l'Almeda.

Reforç de jugadors de la casa

També hi ha 2 jugadors del sènior B que estaran en dinàmica del primer equip. Són Guillermo Sabrido, que juga de 3 o 4 i el base Xavi Martínez. També ho estarà Sergi Casaús, que fins ara jugava a l'equip júnior del Qbasket i Oriol Romeu, que torna després d'una lesió al braç. L'entrenador Agustí Forné, que seguirà per segona temporada consecutiva, podria incorporar un jugador més.

Al sènior A del Qbasket segueixen 5 jugadors: Guillem Coll, Jordi Albert Pigem, Biel Capellas, Marc Gené i Unai García. Respecte a aquesta temporada 2017-2018 són baixa Rafa Reche (ha fitxat per la UE Sant Cugat), Xavi Miñambres, Nil Veciana i Jordi Gama.

Agustí Forné: "L'objectiu és pujar de categoria"

Per a Agustí Forné, l'objectiu "és intentar estar a dalt de la classificació i pujar de categoria. L'equip té suficients arguments per estar a dalt". Pau Bogoñá serà el nou segon entrenador i seguirà exercint les seves funcions de preparador físic".

L'equip iniciarà la pretemporada el 3 de setembre i jugarà diferents partits de pretemporada, abans que la lliga de 2a Catalana comenci el cap de setmana del 29 i 30 de setembre.

 
Comentaris

Destaquem