Gemma Mengual participa en una nova plata d'Espanya en el Mundial de Natació Artística

La santcugatenca va exercir com a entrenadora de Dennis González i Mireia Hernández en el duet mix lliure

Gemma Mengual segueix sent un talismà per a la delegació espanyola de natació artística, i és que la santcugatenca ha estat artífex de la plata de Dennis González i Mireia Hernández en el duet mix lliure en el Mundial de Natació, que s'està disputant a Doha (Qatar), entre el divendres 2 i el diumenge 18 de febrer. Mengual ha tornat a donar ordres i suport a la parella mixta, que va finalitzar en la 2a posició de la classificació amb la coreografia Step Up, amb una puntuació de 208.3583. La medalla d'or va ser per la dupla de la Xina (224.1437), mentre que el bronze va ser per la parella mexicana (192.5772).

Més info: Plata de Dennis González, pupil de Gemma Mengual al Mundial de Natació Artística

La santcugatenca, així, continua ampliant el palmarès de medalles d'Espanya en els Mundials, i és que després de penjar-se 19 medalles com a esportista, en aquesta ocasió ha assolit 2 medalles com a tècnica i coreògrafa: plata de Dennis González en la rutina lliure i plata de Dennis González i Mireia Hernández en rutina lliure.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem