Genial Solutions i Best House, nous patrocinis del Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'empresa encarregada de material d'hoquei i la immobiliària santcugatenca firmen un acord amb el club vermell-i-negre

El Patí Hoquei Club Sant Cugat arriba a un acord de patrocini amb les empreses Genial Solutions i Best House. Amb la primera d'elles, l'empresa encarregada de la comercialització i distribució de material d'hoquei i patinatge, l'acord ha estat firmat per a les pròximes 3 temporades. Amb Best House, la immobiliària amb franquícia a Sant Cugat, els vermell-i-negres han arribat a un acord d'una temporada amb possibilitat de renovar.


Genial Solutions proveirà als dos primers equips del club santcugatenc, tant el masculí com el femení, i posarà una tanca en el camp de joc del PHC Sant Cugat. A més, amb el patrocini, els socis del club gaudiran de descomptes en productes de la marca i el club santcugatenc dura el nom de l'empresa en el pantaló.

Keco Marzà (esquerra), president del PHC Sant Cugat, i Sergio Casco (dreta), gerent de Best House. FOTO: Cedida

Per la seva banda, la immobiliària també posarà una tanca i quedarà plasmada a les samarretes dels primers equip, unint-se als altres patrocinadors com l'Hotel Sant CugatSant Cugat Creix i l'Hospital General de Catalunya. A més, aprofitant la renovació de la segona equipació del club, Best House estarà present també en totes les segones samarretes de les diferents categories.


No obstant això, el PHC Sant Cugat segueix en la cerca d'alguna empresa que pugui exercir de cara la temporada vinent com a espònsor del club.

 
Comentaris

Destaquem