Els germans Irigoyen, campions d'Europa de Jiu Jitsu Brasiler

Maria Irigoyen es va adjudicar el campionat en la categoria Infantil A cinturó gris -32 kg, mentre que Ferran Irigoyen ho va fer en la categoria Infantil B cinturó gris -42 kg

Maria Irigoyen i Ferran Irigoyen van sortir vencedors en el Campionat d'Europa de Jiu Jitsu Brasiler, un campionat que es va disputar a València entre el dissabte 22 i el diumenge 23 d'octubre. La germana petita ho va fer en la categoria Infantil A cinturó gris -32 kg, mentre que el germà gran ho va fer en la categoria Infantil B cinturó gris -42 kg.

Amb això, Maria Irigoyen va guanyar en les semifinals a Sara Pérez després de guanyar per submissió. En la final, la santcugatenca va derrotar a Sara Pérez, la qual es va poder classificar per la final després de vèncer a Elena Augustinovic en la repesca, i ho va fer de nou per submissió, amb una clau d'estrangulament.

En el cas de Ferran Irigoyen, el santcugatenc va guanyar en les semifinals a Nicolay Garcia per submissió, en un duel que anava 0 a 0. Ja en la final, Irigoyen es va imposar a Lucas Ocha, també per submissió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem