Els germans Irigoyen s'imposen en una prova de la Lliga Mundial de Jiu Jitsu Brasiler

Ambdós es van imposar en la final d'aquesta competició i en el cas de la germana petita, revalida el triomf

Ferran i Maria Irigoyen van guanyar l'Open de la Lliga Mundial de València de Jiu Jitsu Brasiler, una competició que es va celebrar a València, el diumenge 27 de novembre. Amb això, el germà gran ho va fer en la categoria infantil cinturó gris 42 kg, mentre que la germana petita ho va fer en kids 3 cinturó gris 32 kg.

Així doncs, Maria Irigoyen va revalidar el triomf aconseguit en la darrera temporada, després de guanyar 6 a 0 a Leire Álvarez en la final. En les semifinals ja l'havia aconseguit vèncer amb el mateix marcador (6 a 0), però la lluitadora va aconseguir un bitllet per a la final en la repesca.

En el cas de Ferran Irigoyen, el santcugatenc va endur-se el títol en imposar-se en la final a Lucas Ochoa per decisió arbitral, mentre que en les semifinals havia eliminat 9 a 0 a Davi Galvao. Amb això, Irigoyen va pujar a la part alta del podi, després d'haver sigut 3r la darrera temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem