Gili i Feijóo, d'Oasis Racing Team, viuran l'experiència d'un ral·li solidari al Marroc

La dupla portarà més de 40 kg de joguines per repartir en diferents poblats del Marroc

Els joves santcugatencs Ferran Gili i David Feijóo participaran per primera vegada en l'Uniraid, un ral·li solidari per a joves entre 18 i 28 anys que se celebra al Marroc del dissabte 8 al diumenge 16 d'octubre. La dupla, que participarà per primera vegada en aquesta competició, ha creat l'equip Oasis Racing Team i competirà amb un Opel Corsa 1.2 del 1988.

Amb això, David Feijóo ha destacat que l'objectiu de participar és viure una experiència nova: "És una competició que coneixem per amics i la qual considerem que és una aventura. 8 dies de viatge pel Marroc serà espectacular". Feijóo té 21 anys i és estudiant en el Grau en Enginyeria de Telecomunicacions, mentre que Gili té 21 anys i és estudiant en el Grau en Comerç Internacional.

L'Uniraid, a més, té un component solidari, i és que els participants han de participar amb un mínim de 40 quilograms de material solidari. "Ens vam informar i vam veure que la majoria d'infants del Marroc no tenen tantes carències alimentàries o de salut com en altres llocs, així que, tenint en compte que molts participants ja cobriran aquestes necessitats, hem preferit portar llibres i joguines. És molt gratificant poder participar en aquesta competició que té un vessant solidari" ha afegit Feijóo.

En la competició, els participants recorreran Marroc en 6 etapes diferents seguint les indicacions d'un Roadbook, en una carrera en la qual hi haurà diferents barems de puntuació, com la velocitat, la solidaritat o els quilòmetres recorreguts. "Ambdós ens agrada la mecànica i serà una experiència per aprendre més d'aquest món" sentenciava Feijóo.

Amb tot, la dupla santcugatenca participarà en aquesta competició gràcies al patrocini de Coca Molina Advocats, una competició en la qual només poden participar cotxes de més de 20 anys i que no comptin amb una tracció 4x4. En la darrera edició, van participar 165 equips procedents d'Espaya, Portugal i Andorra.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem