El gimnasta Oriol Jiménez, bronze en la 1a fase de la Copa Catalunya d'artística

El santcugatenc, a més, va ser medalla d'or amb el seu equip, el Gimnàs Artístic Esportiu Rubí

El gimnasta Oriol Jiménez va fer-se amb la medalla de bronze en la 1a fase de la Copa Catalunya d'artística en la categoria base 3, una competició que es va celebrar a Besalú (Girona), el dissabte 24 de febrer. El santcugatenc aconseguia la 3a posició de la classificació, amb una puntuació total de 75.700 punts, per darrere de l'or Aran Pradas (Salt GC), amb una puntuació de 80.200, i la plata de Yann Sánchez (CG Osona), amb una puntuació de 76.400. El santcugatenc va dominar diferents proves, i és que va liderar l'exercici de terra (14.000 punts) i va ser la 3a millor marca en els exercicis d'anelles (13.000), salt (11.000) i barra fixa (12.500).

Oriol Jiménez també va aconseguir la medalla d'or per equips, i és que el GAER Rubí va liderar la prova amb una puntuació total de 214.400 punts. El podi per equips el van completar el Gracia GC, amb 203.800 punts, i el GC Sant Boi, amb 198.800 punts.