El gimnasta Oriol Jiménez, plata i bronze en el Campionat de Catalunya de Promoció

El santcugatenc va aconseguir pujar en el podi en la categoria Base 3 en el salt i en la barra fixa

El gimnasta santcugatenc Oriol Jiménez ha aconseguit fer 2 podis en el Campionat de Catalunya de Promoció de gimnàstica artística en la categoria Base 3, una competició que s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú entre el dissabte 8 i el diumenge 9 de juliol. Jiménez, que competeix pel GAER Rubí, va assolir pujar al 2n graó del podi en el salt, amb una puntuació 11.000, quedant-se a 0.900 punts del líder, l'osonenc Jordi Capdevila. A més, en barra fixa, el gimnasta local va ser tercer, amb una puntuació de 13.500, en una modalitat que també es va endur el gimnasta Jordi Capdevila (CG Osona, amb un total de 15.300), mentre que el segon classificat va ser Leo Rios (CG Mataró, amb una puntuació de 14.200).