La gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc s'exhibeix en el seu Festival de Fi de Curs

Unes 350 gimnastes de totes les categories van mostrar les seves coreografies en el festival, que estava ambientat en els musicals

La secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat va posar punt final a la temporada amb el seu Festival de Fi de Curs, el dijous 16 de juny al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Repartides en 2 torns, unes 350 gimnastes de totes les categories van exhibir les seves coreografies i l'après durant el curs a tots els familiars i amics presents.

La temàtica d'enguany va ser els musicals, representant així coreografies de Grease, Mamma Mia o La Bella y la Bestia, entre altres. A més, en aquest festival no va voler faltar ningú del club, i és que van participar les gimnastes d'iniciació, les de competició escolar, juntament amb les escoles de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, i les federades, tant en individual com en conjunt.


Amb tot, Cristina Cabrejas, responsable de la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, va destacar la importància de celebrar aquest Festival de Fi de Curs: "És un festival que ens agrada molt, en el qual familiars i amics poden veure la feina feta per les gimnastes. La nostra idea és anar millorant la posada en escena i esperem que l'any vinent sigui encara millor".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem