El Gimnàstica Sant Cugat, 3 podis en la 1a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Estètica

El club santcugatenc va aconseguir una plata i dues medalles de bronze en aquesta competició de la Federació Catalana de Gimnàstica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va aconseguir 3 podis en la 1a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Estètica, un campionat que es va celebrar a Vilablareix, el diumenge 26 de març. El club, així, va sumar una plata i dos bronzes en aquesta competició d'estètica per equips.

Així doncs, en la categoria infantil 12-14, el grup Mirrorqueens es va fer amb la medalla de plata, amb una puntuació de 12,9, mentre que les Jackson's van ser terceres, amb una puntuació de 10,55. El club vencedor d'aquesta categoria va ser un equip del CR Barcelona, amb 14,6 punts.

Pel que fa a la categoria sènior, les santcugatenques (Flamenques) van ser medalla de bronze, amb una puntuació de 19,9. La medalla d'or va ser pel CR Barcelona (23,7 punts), mentre que la plata va ser pel Ciutat de Barcelona (20 punts).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem