El Gimnàstica Sant Cugat acomiada el curs amb el Festival d'Estiu

Unes 700 gimnastes participaran en 75 actuacions en les modalitats de rítmica i estètica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat abaixa el teló de la temporada, i ho fa amb el Festival d'Estiu, que tindrà lloc el diumenge 16 de juny al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El festival, així, comptarà amb la participació de tots els equips del club, a més de les escoles que gestiona el Gimnàstica Sant Cugat, amb aproximadament 700 gimnastes i una 70a d'actuacions.

Amb això, els equips de tecnificació, promoció, escola base, prebenjamí, benjamí, infantil cadet, júnior, sènior, adults i inclusiu formaran part d'aquest Festival d'Estiu. D'altra banda, també participaran 16 escoles les quals el Gimnàstica Sant Cugat gestiona. Les santcugatenques L'Olivera, La Floresta, Joan Maragall, Gerbert d'Orlhac, La Mirada, Pi d'en Xandri, Ciutat d'Alba, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, Catalunya i Santa Isabel; les rubinenques Ribas, Ca n'Alzamora, Maristes i Mare de Déu de Montserrat; i la barcelonina Gravi. Totes les actuacions, a més, tindran una temàtica en comú: els musicals.

A part de les actuacions, també hi haurà un sorteig de material de gimnàstica valorat en 400 euros. El preu de les butlletes serà de 3 euros i tot el recapte anirà destinat a l'equip inclusiu del Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem