El Gimnàstica Sant Cugat acomiadarà el 2022 amb el seu Festival de Nadal

Hi participaran un total de 750 gimnastes en un total de 20 actuacions, a més de 3 desfilades i 3 flashmobs

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat celebrarà un any més el seu tradicional Festival de Nadal, el diumenge 18 de desembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler, un festival amb el qual el club santcugatenc acomiadarà el 2022. Amb això, un total de 750 gimnastes mostraran les seves coreografies als presents, en una jornada en la qual hi haurà també desfilades i flashmobs.

El tret de sortida del festival serà a les 9:45 hores, i durant la jornada, hi haurà 3 torns diferents (amb un total de 20 actuacions). Amb això, participaran les més de 300 gimnastes del club, entre les àrees de l'Escola Base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup i adults.

A més, durant el Festival de Nadal, també participaran 14 escoles de Sant Cugat i Rubí: Santa Isabel, Joan Maragall, La Mirada, L'Olivera, el Col·legi Pureza de María, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlhac, Pi d'En Xandri, Ciutat d'Alba, Catalunya, Turó de Can Mates i Collserola i les escoles Ribas i Maristes de Rubí.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem