El Gimnàstica Sant Cugat celebra Nadal amb 35 actuacions dels seus grups

El Festival de Nadal s'ha celebrat amb 2 torns diferents i ha comptat amb la participació de més de 500 gimnastes

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha donat la benvinguda a les festes nadalenques amb el seu Festival de Nadal, que ha tingut lloc el dijous 21 de desembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. El festival, que s'ha celebrat en 2 torns diferenciats, ha comptat amb 35 actuacions diferents.

Festival de nadal del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.


El Festival de Nadal ha tingut l'objectiu que familiars i amics coneguin tot el que han après en aquest primer trimestre les gimnastes del club santcugatenc. Amb això, les quasi 400 esportistes de les àrees de psicomotricitat, escola base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup, adults i gimnàstica inclusiva han exhibit les seves coreografies.

Durant el Festival de Nadal el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat també han estat protagonistes les gimnastes de 8 escoles que són entrenades pel club santcugatenc: La Mirada, L'Olivera i el Col·legi Pureza de María, de Sant Cugat; el Col·legi La Vall de Bellaterra, i les escoles Ribas, Maristes, Ca n'Alzamora i Mare de Déu de Montserrat, de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem