El Gimnàstica Sant Cugat s'exhibeix en el seu Festival de Nadal

Unes 750 gimnastes han realitzat una 60a de coreografies per acomiadar el 2022

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha gaudit en el seu Festival de Nadal, un festival en el qual les gimnastes han pogut ensenyar als presents tot l'aprés, el diumenge 18 de desembre al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Amb això, les més de 750 gimnastes que han participat s'acomiaden així del 2022, en un festival que ha estat dividit en 3 torns.

Festival de Nadal de Rítmica del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.


Durant aquest Festival de Nadal, han participat les més de 300 gimnastes del club, entre les àrees de l'Escola Base, competició federada i escolar, gimnàstica estètica de grup i adults, en un pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler de gom a gom. Amb això, la jornada ha comptat amb 60 coreografies, 3 desfilades i 3 flashmobs.

Les gimnastes del club no han estat les úniques protagonistes, i és que durant el Festival de Nadal també han participat 14 escoles de Sant Cugat i Rubí: durant el Festival de Nadal, també participaran 14 escoles de Sant Cugat i Rubí: Santa Isabel, Joan Maragall, La Mirada, L'Olivera, el Col·legi Pureza de María, Pins del Vallès, Gerbert d'Orlhac, Pi d'En Xandri, Ciutat d'Alba, Catalunya, Turó de Can Mates i Collserola, Ribas i Maristes.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem