El Gimnàstica Sant Cugat posa punt final a la temporada amb el Festival d'Estiu

Durant el festival van participar unes 400 gimnastes en una exhibició de rítmica i estètica

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha dit adeu a la temporada 2021/2022 amb el seu Festival d'Estiu, el dissabte 11 de juny al pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Amb això, unes 400 gimnastes van exhibir tot l'après durant aquest curs a tots els presents, en un festival que es va dividir en 2 torns.

Així doncs, durant la competició, va haver-hi un total de 41 actuacions entre els equips federats, els conjunts en competició escolar, i els equips de l'escola base, a més del grup d'exgimnastes. D'altra banda, van participar les escoles que gestiona el propi Gimnàstica Rítmica i Estètica de Sant Cugat: La Mirada, l'Olivera, els Maristes de Rubí, l'Escola Graví de Barcelona i les Jesuïtes de Barcelona.

El colofó del festival va ser un reconeixement a totes aquelles gimnastes i entrenadores que enguany deixen el club. Amb tot, una festa del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica per acomiadar la temporada i carregar forces de cara la campanya vinent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem