El Gimnàstica Sant Cugat, reconegut en la 3a Gala del Semàfor de Valors

Els 3 equips de gimnàstica estètica del club han rebut aquest guardó que premia l'actitud i el bon comportament dels equips

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha estat un dels equips premiats en la 3a Gala del Semàfor de Valors del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona, que es va celebrar el dimarts 14 de juny a Barcelona. El guardó ha estat pels 3 equips de gimnàstica estètica del club santcugatenc per la seva actitud i el seu bon comportament durant la temporada.

Tania Müller, coordinadora esportiva d'estètica de grup de l'entitat, s'ha mostrat molt contenta amb la distinció en declaracions a la pàgina web del club: "Si volem que alguna cosa ens representi, són aquests valors positius de l'esport i de la bona actitud i, això, ho hem aconseguit entre tots. Si partim d'aquesta bona actitud en el dia a dia i en aquests valors positius de l'esport, segur que gaudirem del camí i, més aviat o més tard, gaudirem també de la millora en el rendiment i la satisfacció de la superació personal".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem