El Gimnàstica Sant Cugat suma 3 podis en la Copa Catalana de rítmica

El club santcugatenc va aconseguir una plata i un bronze en la 2a fase d'aquesta competició base N7 i un bronze en la 1a fase de la competició N8

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va aconseguir 3 podis en la Copa Catalana de Conjunts Base, un campionat que es va celebrar a Lleida el diumenge 16 d'octubre. Amb això, el club santcugatenc va obtenir una plata i un bronze en la 2a fase de la competició N7 i un bronze en la 1a fase de la competició N8.

En la 2a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Base N7, l'equip benjamí va acabar en la 2a posició de la classificació, amb una nota total de 14,2, per darrer de l'AE Pare Manyanet, amb 17,1. D'altra banda, l'equip aleví va ser bronze, amb una nota de 14,15, en una competició que va guanyar el CR El Vendrell, seguit pel CN Lleida.

Pel que fa a la 1a Fase de la Copa Catalana de Conjunts Base N8, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va obtenir una tercera posició en la categoria infantil. Les gimnastes, amb una nota de 18,1, van acabar per darrere l'AE Vilablareix (or) i el CR Girona (plata).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem