Giovanni Ciocca, del CE Valldoreix, campió de Catalunya de tennis en dobles

El tenista va formar parella amb el jugador Jan Montero per imposar-se en la categoria junior dobles

El santcugatenc Giovani Ciocca, del Club Esportiu Valldoreix, s'ha alçat vencedor del Campionat de Catalunya de tennis en la categoria junior dobles, en una competició que es va celebrar a Castelldefels entre el dissabte 15 d'abril i el diumenge 23 d'abril. El tenista ho va fer formant parella amb el jugador del CE Laietà, Jan Montero, després d'imposar-se en la final a Bruno Sánchez i Andreu Martin per 6 a 2 i 6 a 4.

La dupla va complir amb les expectatives, i és que arrencava com a la parella cap de sèrie número 1. Amb això, en els vuitens de final, Ciocca i Montero eliminaven a Àlvaro Tormo i Àlvaro Romeu per 6 a 2 i 6 a 3, mentre que en els quarts de final vencien a Bernat Coll i Max Solano 6 a 2 i 7 a 6. Ja en les semifinals, la dupla derrotava a Ivan Aguirre i Daniel Chicano per un doble 6 a 3, certificant d'aquesta manera un torneig immaculat, en no cedir cap set.