Gisela Riera defensarà l'equip espanyol de tennis en el Campionat del Món de Veterans

L'ITF Senior World Team Championships es jugarà a San Diego (Estats Units), del 6 al 12 de febrer. La santcugatenca, que hi participarà per primera vegada, competirà en la categoria +35 femení. És sisena del seu rànquing

La santcugatenca Gisela Riera Roura participarà, per primera vegada, en el Campionat del Món de Veterans de tennis (ITF Senior World Team Championships), competició que es jugarà a San Diego (Estats Units), del 6 al 12 de febrer. Ho farà com a integrant de l'equip espanyol de tennis i competirà en la categoria +35 femení. El seu rànquing actual és sisena al món.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Riera ha assenyalat que “per a mi és un gran orgull poder representar Espanya en un esdeveniment d'aquestes característiques. En un Campionat del Món hi van els millors jugadors i jugadores de cada país, i formar part d'aquest reduït grup de gent és molt gratificant”. La santcugatenca també creu que el fet de participar-hi “ és un reconeixement a la trajectòria esportiva professional dels jugadors que hem estat lluitant per una carrera esportiva i als esforços que es requereixen per ser professional de qualsevol esport”.

Els seus èxits esportius
Entre els seus èxits esportius més destacats com a jugadora professional, cal ressaltar la victòria en nou campionats ITF i en un torneig de dobles del circuit WTA, a Tashkent. La seva millor classificació al rànquing de la WTA és una 60a posició en dobles i 125a en individuals. Ha participat en tots els Grand Slam (Austràlia, Open USA, Roland Garros i Wimbledon) i en el de Wimbledon va arribar a jugar uns quarts de final en el quadre mixt. A nivell estatal, també cal remarcar que la tenista de Sant Cugat ha guanyat cinc vegades amb l'RCT Barcelona el Campionat d'Espanya per Equips Absoluts i en dues ocasions el Campionat d'Espanya Absolut en dobles.

En l'actualitat, Gisela Riera dóna classes de tennis a l'escola de competició de l'RC Polo de Barcelona i de pàdel al Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem