Un gol de Cirami certifica una èpica remuntada del Sant Cugat FC

Les vermell-i-negres perdien 2 a 0 en l'equador de l'enfrontament, però venen i segueixen creient en l'ascens

El femení del Sant Cugat FC segueix de ple en la lluita per l'ascens a Nacional, i és que les vermell-i-negres han guanyat 2 a 3 a la Fundació Terrassa FC 1906 en una èpica remuntada, el dissabte 25 de març. Amb el triomf, les santcugatenques segueixen sent l'únic equip invicte de la fase d'ascens i mantenen el pols amb els equips capdavanters per aconseguir el preuat ascens.

Amb això, el partit no ha començat de la millor manera per als interessos de les santcugatenques, i és que la Fundació Terrassa FC 1906 ha anotat una diana en els primers compassos del partit. A més, la ferida de les vermell-i-negres s'ha fet més gran, amb el 2 a 0 de les egarenques, un gol que arribava als 30 minuts.

El pas pels vestidors ha afavorit al Sant Cugat FC, que ha sortit amb una altra actitud sobre el terreny de joc en la represa. Fruit d'això, les visitants han pogut forçar 2 penals molt consecutius, materialitzant ambdós Ari Forment. A partir d'aquí, tots 2 conjunts han tingut opcions per endur-se els 3 punts, no obstant això, ha estat Luciana Cirami qui ha aconseguit un gol en l'últim minut de l'enfrontament.

Amb aquesta victòria, les vermell-i-negres encadenen 5 jornades sense perdre en les fases d'ascens, amb un balanç de 3 victòries i 2 empats. En la pròxima jornada, el Sant Cugat FC rebrà la visita del SE AEM B, el diumenge 2 d'abril, conjunt que està 2 punts per sobre de les santcugatenques.