Un gol en l'últim minut deixa al Sant Cugat sense la victòria

Les vermell-i-negres han acabat el partit 1-1 a casa contra el C.F. Pallejà

L'equip femení del Sant Cugat F.C. ha empatat a 1 contra el C.F. Pallejà al ZEM Jaume Tubau aquest diumenge 3 de desembre. Les santcugatenques han començat obrint el marcador als primers minuts i generant ocasions de gol durant tot el partit que no han acabat entre els tres pals i amb un error defensiu a l'ultim minut que aprofitaven les rivals per fer les taules al marcador.

El partit ha començat amb les santcugatenques pressionant al rival a mig camp i generant ocasions perilloses pel centre del camp, però la defensa del C.F. Pallejà aturava ràpidament aquestes accions perilloses. D'altra banda, la defensa santcugatenca tampoc ha deixat espais per crear joc a les visitants evitant les passades vitals dintre de la porteria i jugant més en llarg contra un atac que ha pressionat molt a la línia defensiva. A la meitat de la primera part, en una jugada que ha anat desde la banda dreta, Laura Sese ha xutat a l'espai contrari de la porteria i ha obert el marcador del partit amb l'1-0. Amb aquest gol el Sant Cugat F.C. ha començat a pressionar més amunt al rival que ha intentat marcar amb dos contraatacs que ha aturat les centrals vermell-i-negres.

WhatsApp Image 2023 12 03 at 20.52.35 (1)

Una segona volta amb sorpresa

La segona part comença amb un Sant Cugat F.C. fent molta pressió a la línia defensiva del C.F. Pallejà i amb un intent de gol que ha vingut d'una recuperació al mig i que Paula SantaSusana no trobava a ningú per fer la passada del gol. En aquesta part, els dos clubs han arribat amb molta força a les porteries rivals, però les defenses i les porteres, Laura Puig del Sant Cugat F.C. i Irene Melero del C.F. Pallejà, han brillat en aquest partit. Durant una juagada on les vermell-i-negres arribaven a porteria les visitants han comès una falta que ha donat un penal a favor a les locals, però, Irene Melero, portera del C.F. Pallejà, ha aturat. Finalment, quan l'àrbitre estava donant el temps de descompte una falta comesa per les santcugatenques, ha donat un córner a les visitants que Laura Casas, jugadora del conjunt pallejanenc,ha rematat de cap i ha fet el gol de l'empat deixant el marcador 1 a 1 al final del partit.

Toño Cadevall, entrenador del Sant Cugat F.C., considera que s'han perdonat ocasions: "És la llei del futbol, quan perdones ho pagues. Així i tot, estic content amb la feina de l'equip, amb la progressió, amb el fet de ser un equip agressiu i intens i que creguin que poden guanyar partits i ser protagonistes i no un equip amb pors i dubtes. Hem arriscat defensant 1 a 1 tot el partit i les forces baixen llàstima d'aquesta falta que defensem molt enrederides." Sobre el nou entrenador, Cadevall, comenta que aquesta setmana presentaran al nou entrenador: " La idea és presentar al nou entrenador aquesta setmana i a partir d'aquí, continuar treballant, sense posar pressió en els resultats i que sigui un entrenador de projecte". Aquest resultat manté al club en sisena posició, l'última jornada abans de Nadal, el Sant Cugat FC amb el nou entrenador s'enfrontarà al segon del grup, l'U.E. Porqueres.