Un gol d'Enrique en les acaballes certifica una treballada remuntada del Junior FC

Amb el triomf, els blau-i-negres encara tenen alguna possibilitat de classificar-se per a la Final Four

El masculí d'hoquei herba del Junior FC ha guanyat un duel directe per la Final Four, i és que els blau-i-negres s'han imposat 4 a 3 al Sanse Complutense. El triomf, però, ha estat molt sofert, i és que no ha estat fins a l'últim sospir que els santcugatencs han pogut certificar la remuntada.

Amb això, el conjunt madrileny ha sortit com un coet, i en els minuts inicials, ha col·locat el 0 a 2 en el lluminós, amb 2 accions des del penal-córner. Abans que acabés el primer parcial, però, Pablo Espino ha pogut retallar distàncies. No ha estat fins al 3r quart que el Sanse Complutense ha tornat a marcar i, el Junior FC, lluny d'abaixar els braços, s'ha deixat la pell i ha igualat l'electrònic amb gols d'Oriol Serrahima i d'Arnau de Bruijn (penal-córner). Ja en el darrer quart, una acció a pilota parada materialitzada per Sergi Enrique ha suposat el definitiu 4 a 3, ja en les acaballes del duel.

Amb aquesta victòria, el Junior FC segueix en la 6a posició i encara manté alguna possibilitat de classificar-se per a la Final Four. En la pròxima jornada, els blau-i-negres es veuran les cares davant l'RC Jolaseta, amb l'objectiu d'exhaurir les seves darreres opcions de lluitar per la Final Four.