Golejada de caràcter del Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'Areces Asturhockey per 8 a 1

Les vermell-i-negres superen de forma clara a les asturianes i aconsegueixen la quarta victòria de la temporada a l'OK Lliga femenina per seguir escalant posicions a la classificació

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat per golejada l'Areces Ecopilas Pavitek Asturhockey per 8 a 1, aquest dissabte 30 de novembre, a les 20:30, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. Un partit en què les santcugatenques han estat superiors en tot el partit i sobretot a la primera part, on han fet 7 dels 8 gols del resultat final. L'Asturhockey arribava com a penúltim classificat de la taula amb 4 punts, a més aquesta derrota ha suposat que sigui l'equip més golejat de la competició amb 54 gols encaixats en 10 partits.

Victòria contundent i molt valor, no només per l'ampli resultat sinó perquè el Sant Cugat és 10è sumant 12 punts en un balanç de 4 victòries i 6 derrotes en 10 partits. D'aquesta forma, les noies de Beto Borregán deixen la zona de descens provisionalment a 6 punts, que la marca el CP Las Rozas, tot i que té dos partits menys.

Golejada a la primera part

La primera part ha estat un monòleg de les santcugatenques que han estat pressionant i fent un joc molt intens des del primer segon. Tot es posava de cara molt ràpid quan només als 20 segons de partit quan Txell Gimeno, per al Sant Cugat ha fet el primer del partit. El gol tant ràpid de les locals, no ha canviat el guió i 1 minut més tard Aida Antón ha fet el segon del partit.

Dos gols en els primers minuts de partit, ja han donat confiança a les santcugatenques que han seguit tenint el control de la possessió i buscant la porteria rival. Tot i això, a partir del 2-0 ha estat quan les visitants han fet acte de presència i han pogut agafar protagonisme. Però, ha durat molt pocs minuts, perquè el Sant Cugat ha estat una agonia a la primera part per l'Areces.

Gràcies al domini, Carolina Herrera, que tornava a l'equip després d'una lesió, ha fet el tercer del partit quan s'havien jugat uns 15 minuts. L'Asturhockey ha tingut 5 minuts de respir, i ha estat en els últims 10 minuts on el Sant Cugat ha passat per sobre de les rivals en què ha estat un autèntic atac i gol, tot el que ha tingut el PHC Sant Cugat ho ha marcat davant la frustració del conjunt asturià. Maria Rosa Tamburini, Aida Antón, dos cops, i Txell Gimeno, han posat els 4 gols que han posat el 7-0 en el marcador en només 10 minuts.

Rubricar la victòria a la segona

A la segona part, amb el partit gaire bé sentenciat, el Sant Cugat ha seguit buscant la porteria rival, inclus amb el 7-0 que ja era contundent. El resultat en els primers minuts podria haver estat més ampli si no hagués estat per dos pilotes al pal de les santcugatenques. En aquest moment, el partit ha arribat a un tram on el Sant Cugat es defensava amb pilota i recuperava molt ràpid, tot i això l'Asturhockey ha pogut tenir, un altre cop, uns minuts de protagonisme.

Quan faltaven 9 minuts pel final, Aida Anton ha fet el 8è, el 4t en el seu conte particular, per finalitzar una bona nit d'efectivitat de les de Beto Borregán.

Al final del partit, l'Asturhockey ha trobat el gol de l'honor després d'una falta directa convertida per Olga Gimenez, que posava el 8-1 final.

Després del partit l'entrenador del PHC Sant Cugat, Beto Borregán, ha valorat la victòria: "El que hem buscat primer de tot, és sortir bé a la pista per poder trencar el partit al més aviat possible. I ha sortit perfecte, en 2 minuts anàvem 2-0. A partir d'aquí, l'equip ha fet un joc molt bo i a la segona part, quan tens un marcador tan ampli a favor teu la intensitat no ha estat la mateixa però, tot i això han seguit igual de concentrades. Fem un altre pas, cap dalt i ara, estem fent bon treball, però hem de seguir treballant".

Sobre les rivals ha dit que no es podien confiar en cap moment: "Era un partit trampa, perquè la passada jornada va rebre 10 gols a casa, però també va ser capaç d'empatar contra el Gijón, un equipo de la part de dalt. Amb això, les jugadores s'han concentrat i han fet una primera part excelsa".

Finalment sobre si aquest Sant Cugat tan contundent, és el que podem veure durant tota la temporada ha dit que "encara queda molt marge de millora".

Propera jornada

El PHC Sant Cugat no torna a jugar fins el dissabte 14 de desembre quan rebrà el CP Vilanova a casa, a les 17:30 hores, un equip de la part baixa de la classificació 11è amb 7 punts. Per la seva banda l’Asturhockey rep el Cerdanyola CH.

Partit de lliga futbol femení Sant Cugat FC- CD Fontasanta-Fatjó. FOTO: Anna Bassa