Golejada de l'Olimpyc Floresta FS, després de 5 jornades sense guanyar

Els florestans es retroben en el camí del triomf, tot i començar perdent en el primer minut del partit

El masculí de l'Olimpyc Floresta FS ha guanyat 1 a 4 a l'Estel Vallseca, en un partit molt seriós de l'equip, el dissabte 26 de novembre. Així doncs, i tot i començar perdent el partit, els florestans s'han refet i aconsegueixen una victòria vital, després de sumar 2 dels darrers 15 punts en joc.

L'enfrontament, però, ha començat de la pitjor manera per als visitants, i és que en el primer minut, Xavier Monrabal s'anotava un gol en pròpia. Tot i aquesta llosa, l'Olimpyc Floresta FS no ha tirat en cap moment la tovallola, i amb dianes d'Aaron Ikechukwu Ajoku i del propi Xavier Monrabal, han capgirat l'electrònic abans del descans. A més, en la represa, els florestants han seguit fidels al seu estil de joc i fruit d'això, han pogut sentenciar el partit amb gols de David Levy i Guillem Munté.

Així doncs, l'Olimpyc Floresta FS torna a somriure en la competició, i és que els blau-i-blancs no vencien des del 15 d'octubre, per sumar així la 3a victòria en aquesta temporada. En la pròxima jornada, els florestans rebran el CEFS Prosperitat-Everest, el dissabte 3 de desembre