El Club de Golf Sant Cugat ha acollit aquest divendres, 11 de juliol, la quarta edició del Torneig de Golf The Wall's House - Mariona Design, una competició que combina l'esport amb la gastronomia. En l'edició d'enguany s'han completat inscripcions i han participat els 200 jugadors que tenia fixat com a límit l'organització.
El vencedor en la categoria hándicap oficial ha estat José Antonio Mustienes Salvat mentre que en hándicap superior el vencedor ha estat Jorge Carlos Gijón Martín. Rosendo Menta Sala ha guanyat en la modalitat d'scratch i Juan Muro Farré ha vençut en la clasificació sénior. També han estat premiats Juan Carlos Anglada Zariquiey per la bola mes propera al forat 17, i Maria Cailà Caragol i Rosendo Menta Sala pel drive més llarg al forat 7.
Oferta gastronòmica de primer nivell
El torneig ha comptat també amb el ja tradicional meridatge gastronòmic, on han participat 18 blogueres de tot l'Estat, i que ha apadrinat la periodista, presentadora i blogger Alejandra Prat. El meridatge ha comptat amb un xef de primer nivell, Paolo Casagrande, del Restaurant Lasarte (dos estrelles Michelín). Al village ha estat Germán Espinosa, xef del restaurant Vermell, qui ha dissenyat l'oferta gastronòmica. La velada ha finalitzat amb un concert del grup santcugatenc The Band. En total hi han estat presents entre 300 i 350 persones.
L'organitzador del torneig, Joan Muro, ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat un dia de golf magnífic, amb el camp en unes condicions fantàstiques". També ha comentat que, malgrat les dificultats econòmiques que ha suposat aquest any la organtizació del torneig, la intenció és repetir l'any que ve amb la cinquena edició.
El vencedor en la categoria hándicap oficial ha estat José Antonio Mustienes Salvat mentre que en hándicap superior el vencedor ha estat Jorge Carlos Gijón Martín. Rosendo Menta Sala ha guanyat en la modalitat d'scratch i Juan Muro Farré ha vençut en la clasificació sénior. També han estat premiats Juan Carlos Anglada Zariquiey per la bola mes propera al forat 17, i Maria Cailà Caragol i Rosendo Menta Sala pel drive més llarg al forat 7.
Oferta gastronòmica de primer nivell
El torneig ha comptat també amb el ja tradicional meridatge gastronòmic, on han participat 18 blogueres de tot l'Estat, i que ha apadrinat la periodista, presentadora i blogger Alejandra Prat. El meridatge ha comptat amb un xef de primer nivell, Paolo Casagrande, del Restaurant Lasarte (dos estrelles Michelín). Al village ha estat Germán Espinosa, xef del restaurant Vermell, qui ha dissenyat l'oferta gastronòmica. La velada ha finalitzat amb un concert del grup santcugatenc The Band. En total hi han estat presents entre 300 i 350 persones.
L'organitzador del torneig, Joan Muro, ha explicat al TOT Sant Cugat que "ha estat un dia de golf magnífic, amb el camp en unes condicions fantàstiques". També ha comentat que, malgrat les dificultats econòmiques que ha suposat aquest any la organtizació del torneig, la intenció és repetir l'any que ve amb la cinquena edició.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok