El Golf Sant Cugat acollirà un torneig benèfic per a l'Hospital Sant Joan de Deu

El torneig busca recaptar fons per a un nou equipament per combatre el càncer infantil, en un torneig en el qual l'excapità del FC Barcelona Carles Puyol serà el padrí

El Club de Golf Sant Cugat mostra un any més la seva cara més solidària, i és que les instal·lacions seran escenari de la 17a edició del Torneig Solidari de Golf XAP, el dijous 8 de juny. L'objectiu del torneig, amb això, és recaptar fons per a un nou equipament per combatre el càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Deu.

Les inscripcions per participar en aquesta nova edició ja estan obertes, en una edició en la qual l'exjugador i excapità del FC Barcelona Carles Puyol en serà el padrí. A més, les persones que no puguin participar de forma presencial, però vulguin col·laborar amb la destinació dels fons, ho podran fer a través de la Fila 0 creada a aquest efecte (ES24 2100 3887 0401 0012 4260) amb el concepte: Torneig XAP + Nom Empresa.

Amb tot, el tret de sortida de la jornada serà el torneig de golf, a les 15 hores, el qual es disputarà en la modalitat de Fourball Stableford. Hi haurà múltiples premis i reconeixements per als participants destacats, així com un sorteig benèfic per recaptar fons addicionals al sopar que se celebrarà aquell mateix dia al jardí del Club de Golf Sant Cugat, a les 19:30 hores.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem