El Golf Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya Interclubs

Els santcugatencs van aconseguir el títol, després d'una magnífica ronda individual amb 369 cops

El Club de Golf Sant Cugat es va alçar vencedor del Campionat de Catalunya Interclubs Absolut, una competició que es va disputar en el recorregut gironí de Torremirona Golf, entre el dissabte 25 i el diumenge 26 de novembre. Els santcugatencs aprofitaven el 2n dia per escalar posicions amb la ronda individual i escalar així fins a la part més alta del podi.

Amb això, el club santcugatenc se situava en la 3a posició del Campionat de Catalunya Interclubs Absolut, un cop disputat el primer dia de competició, amb una puntuació de 160 punts en els Foursomes (79 d'Ignacio Jiménez i Albert-Matias Sastre, 81 d'Eric Diaz i Jack Dixon-Hume i 92 de Carlota Carmona i Cameron Frimond). En la ronda final, el Golf de Sant Cugat treia tot el seu talent, i amb una magnífica final amb 369 cops (71 d'Eric Diaz, 73 de Cameron Frimond i Ignacio Jiménez, 75 de Jack Dixon-Hume, 77 de Carlota Carmona i 79 d'Albert-Matias Sastre) aconseguia el títol.

Amb una puntuació final de 529 cops, el Golf Sant Cugat s'alçava vencedor de la competició. El podi el tancaven el Club de Golf Terramar, amb una puntuació de 534 cops i el Real Club de Golf El Prat, amb 544 cops.