El Golf Sant Cugat participa en l'Europeu Interclubs

El club santcugatenc va estar present en aquesta competició europea, després d'alçar-se amb el títol del Campionat d'Espanya Interclubs

El Club de Golf Sant Cugat va finalitzar en la 6a posició en el Campionat d'Europa Interclubs, una competició que va comptar amb la presència de 16 equips i que es va disputar a Pravets (Bulgària), entre el dijous 5 i el dissabte 7 d'octubre. Les santcugatenques van assegurar la seva participació en aquesta competició, en alçar-se vencedores del Campionat d'Espanya Interclubs, el darrer juliol.

Més info: El Club de Golf Sant Cugat, contundent guanyador del Campionat d'Espanya Interclub

En la 1a jornada de la competició, les santcugatenques van finalitzar amb 152 cops (després dels 76 de Nagore Martínez i els 76 de Clara Sanchiz), mentre que en el 2n dia, el club millorava la seva puntuació, amb 149 cops (74 cops de Carlota Carmona i 75 de Nagore Martínez). En l'última jornada de la competició, els 152 punts de les santcugatenques (74 cops de Nagore Martínez i Clara Sanchiz) van mantenir al Golf Sant Cugat en la 6a posició. El podi el van formar el Racing Club de France (436 cops), Smørum GC (440 cops) i Golfclub Sankt Leon Rot (444 cops).