La golfista Adriana Garcia campiona de l'Internacional d'Anglaterra sots-14

La santcugatenca Adriana Garcia ha sortit victoriosa de l'Internacional d'Anglaterra sots-14 femení, sent l'única golfista que va baixar del par

La santcugatenca Adriana Garcia ha aconseguit una victòria de molt renom en l'Internacional d'Anglaterra sots-14. Amb aquesta victòria, la jove golfista estrena el seu palmarès internacional al camp de Shifnal Golf Club, al nord de Birmingham, seguint els passos d'una de les seves referents: Cayetana Fernández, que va guanyar la mateixa competició l'any 2019.

Adriana Garcia es va emportar el trofeu amb un total de 217 cops, amb voltes de 71, 71 i 75 cops. D'aquesta manera, la golfista del Club de Golf de Sant Cugat ha deixat el par en -2, sent així l'única del torneig en obtenir-ho. Amb aquest resultat s'ha imposat a la suïssa Anahie Lohner Hutli (220 cops) i a l'anglesa Annabel Peaford (221 cops).

Més info: El Club de Golf Sant Cugat, contundent guanyador del Campionat d'Espanya Interclub

La golfista santcugatenca està despuntant i brillant tot i la seva curta edat. A aquesta gran victòria se li suma la segona posició que va assolir Adriana Garcia fa gairebé un mes al Campionat d'Espanya Infantil de Sancti Petri, a Cadis, i el Campionat d'Espanya Interclub Femení, disputat a Madrid el 15 i 16 de juliol.