Dos gols en els últims 5 minuts eviten la victòria de l'Olimpyc Floresta FS

Els florestans anaven guanyant 4-2 fins al minut 35, però no han sabut defensar l'atac de 5 del CE Vacarisses, que ha acabat igualant el marcador 4 a 4

L'Olimpyc Floresta FS ha empatat 4 a 4 amb el CE Vacarisses KitSport en un partit trepidant i que no s'ha decidit fins als instants finals.

En el matx, disputat aquest dissabte 21 de novembre, a la tarda, els florestans han tingut l'avantatge de dos gols en fins a dues ocasions, 3-1 i 4-2, però al final han deixat escapar la victòria en els últims 5 minuts de partit.

Els de Nico Montoya no han sabut defensar els darrers minuts l'atac en superioritat dels visitants i han rebut 2 gols per acabar cedint un empat.

Amb això l'Olimpyc Floresta suma un punt per situar-se 5è amb 9 punts a la classificació del grup 5 de la Tercera Divisió Nacional, empatat precisament amb el CE Vacarisses, equip amb qui arribava igualat a punts a la taula abans d'aquest partit. Els florestans sumen 2 victòries, 3 empats i 1 derrota en 6 partits.

En la primera part, els primers 10 minuts no han tingut un domini clar dels dos equips, ni tampoc excessivament clares. Tant ha estat així, que el primer gol no ha arribat fins al minut 18 quan en una jugada d'estratègia, Adrià Santaolalla ha fet l'1-0.

A la segona part, el Vacarisses ha empatat en la primera jugada amb gol de David, però l'Olimpyc Floresta ha respost ràpidament amb un gol d'Enric Pallé, també des de l'estratègia posant el 2-1. Sis minuts després, Víctor Olivera ha fet el 3-1, però ho ha celebrat amb un company seu que estava a la graderia i l'àrbitre l'ha expulsat després d'ensenyar-li la segona groga. En superioritat el Vacarisses ha fet el 3-2 gràcies a Pere Aran. Quan faltaven 10 minuts, el capità Miquel Verdaguer ha avançat els florestans 4-2, però en només 5 minuts, Adrián Guerrero i Pere Aran per al Vacarisses han posat el 4-4 final.

Per a l'entrenador de l'Olimpyc Floresta FS, Nico Montoya: "Hem estat molt bé 35 minuts i arribem en els últims minuts amb 4-2, fins i tot el joc de 5 d'ells tampoc ens ha generat gaire perill, però dues jugades aïllades ens han costat dos gols. No és una cosa nova per nosaltres, perquè són errors que ja s'han repetit en altres partits".

Tot i això també ha volgut destacar el nivell defensiu del seu equip en alguns moments del partit: "Hem jugat davant un equip que ha marcat 15 gols en els últims 2 partits i avui en 35 minuts només ens ha marcat 2, però la fragilitat en els instants finals no la podem permetre"

La propera jornada l'Olimpyc Floresta FS visita la pista CCR Castelldefels, últim classificat de la competició amb 0 punts i que conta els sis partits que ha jugat amb derrota.

Primera part molt igualada amb un únic gol

El partit ha començat amb un ritme lent i travat en què cap dels dos equips ha sabut trobar la fluïdesa en atac. Tot i això, ambdós han volgut tenir el domini i la possessió de la pilota. Els atacs s'han anat alternant, però sense moltes ocasions per als dos equips.

Els florestans no han trobat la forma de travessar la defensa rival i no ha estat fins al minut 5 quan han tingut la primera ocasió clara a càrrec de Dani Freixa.

Tot i això, després dels primers 5 minuts de tanteig entre els dos conjunts Víctor Olivera ha tingut un mà a mà després d'una bona combinació amb Aaron Ajoku que ha aturat el porter rival Oscar Campa. Per la seva banda, el CE Vacarisses tampoc ha mostrat excessiu perill a la porteria florestana.

A partir d'aqui en els segons 10 minuts de la primera part, el guió del partit ha canviat i els dos equips han començat a tenir ocasions. La primera ocasió dels visitants també ha sigut un mà a mà d'Aitor Piqueras aturat per Pol Pérez, i en la següent jugada el porter florestà ha estat molt atent per neutralitzar el perill dels visitants.

En el minut 14 de partit, el capità Miquel Verdaguer ha enviat una pilota al pal després d'una gran combinació amb Víctor Olivera, molt actiu durant el partit. Verdaguer ha aprofitat la passada en profunditat d'Olivera i des de l'esquerra amb un xut col·locat no ha pogut superar el porter rival.

Just després una jugada individual del porter del CE Vacarisses ha marxat regatejant de 5 jugadors i amb una vaselina quasi supera el porter Pol Pérez, una acció que ha repetit en diverses vegades. El porter visitant ha arriscat en moltes jugades i s'ha sumat com a un jugador més a la pista dels atacs visitants.

L'Olimpyc Floresta ha agafat el domini del partit als instants finals i Enric Pallé i Dani Freixa han tingut dues ocasions molt clares per avançar als florestans en el marcador, l'últim ha fallat sense porter quan estava dins l'àrea de forma incomprensible.

La insistència de l'Olimpyc Floresta ha tingut els seus fruits i Adrià Santaolalla ha fet l'1-0 en una jugada d'estratègia. El jugador florestà ha aprofitat el servei d'Aaron Ajoku i ha estat ràpid per, amb un xut potent i col·locat, marcar el primer del partit.

Després del gol els florestans han seguit insistint en atac amb la confiança del gol, però no han pogut ampliar el marcador.

Segona part molt intensa

A la segona part el partit ha començat tot el contrari que a la primera. Només sortir dels vestidors, en la primera jugada David, ha fet l'empat a 1 per al CE Vacarisses amb un xut que ha passat entre les cames de Nicasio Piazza, porter dels florestans a la segona part.

Tot i això, no hi ha hagut treva, ja que els florestans han sabut reaccionar. Miquel Verdaguer ha enviat una pilota al pal i després Enric Pallé ha fet el 2-1, també des de l'estratègia a la sortida d'un córner amb un xut creuat que ha anat a l'escaire.

Si el partit ha començat lent a la primera part, tot el contrari a la segona, amb el 2-1 en el marcador el CE Vacarisses ha tingut el control del joc i ha tingut dues ocasions clares, un travesser d'Aitor Piqueras.

En un contraatac, en una bona combinació Aaron Ajoku ha fet una bona assistència a Victor Olivera, que ha marcat a porteria buida per posar el 3 a 1 al marcador. El jugador florestà ha celebrat el gol amb un company seu a la graderia i l'àrbitre li ha ensenyat targeta groga, però el jugador ja en tenia una i ha marxat expulsat.

Després de l'expulsió, els visitants han jugat amb superioritat i han marcat ràpidament per posar el 3-2 en el marcador, en una combinació en què el florestans s'han vist superats i Pere Aran ha superat fàcilment la porteria local.

A partir d'aquí, el final del partit ha estat completament boig i Miquel Verdaguer en el minut 29 ha fet el 4-2 amb un golàs per l'escaire aprofitant una passada de Xavier Monrabal.

Semblava que era el gol de la tranquil·litat, però amb el 4-2 l'Olimpyc Floresta ha tirat la defensa molt enrere i en els últims 10 minuts, el partit ha estat totalment controlat per al CE Vacarisses i els florestans no han sabut sortir a l'atac.

Quan faltaven 5 minuts, els visitants han passat a jugar amb porter-jugador, tot i que no amb un jugador de camp, sinó amb el mateix porter. Els visitants han gestionat millor aquests minuts i Adrián Guerrero ha fet el 4-3. Ja en els instants finals, el porter rival Oscar Campa ha tingut dues ocasions consecutives per empatar el partit i quan faltaven 56 segons, Pere Aran ha aprofitat un rebot en una jugada una mica embolicada i ha marcat el 4 a 4. Els últims 50 segons, el capità Miquel Verdaguer de l'Olimpyc Floresta ha fet de porter-jugador i els florestans han atacat de 5, però no han pogut aconseguir el gol de la victòria.