González: “Volem estar entre els 5 primers clubs de Catalunya en categories de base"

La Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat els seus 300 atletes en la 9a Festa de l'Atletisme

“Volem tornar-nos a col·locar entre els 5 primers clubs de Catalunya en les categories de promoció, les d'aleví, infantil i cadet”. Aquestes són declaracions de Manel González, director tècnic esportiu del Club Muntanyenc Sant Cugat, al TOT Sant Cugat, en la 9a Festa de l'Atletisme. La presentació de la Secció d'Atletisme del CM Sant Cugat per aquesta temporada 2015-2016 s'ha fet aquest diumenge, 25 d'octubre, al matí, a la ZEM La Guinardera.

Aquesta quarta edició que s'ha celebrat a la ZEM La Guinardera (les primeres cinc edicions s'anomenava La Nit de l'Atletisme de Sant Cugat) ha comptat amb l'assistència d'un centenar d'espectadors.

També s'ha presentat l'equip tècnic (18 entrenadors) i la secció d'atletisme adaptat que, en aquest sisè any des de la seva creació, compta amb una quinzena d'integrants. Juan Carlos Ginés i David Ibáñez en són els coordinadors.

Darío Sirerol i Laia González, els millors atletes de la secció

Laia González, amb el trofeu de millor atleta del CM Sant Cugat de la temporada 2014-2015. FOTO: À. L. P.

Després de la presentació, el CM Sant Cugat ha distingit els millors atletes de la campanya 2014-2015. Cal destacar, entre d'altres distincions, a Darío Sirerol i Laia González com a millors atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat. Posteriorment, s'han fet diferents proves de competició.

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Francesc Cruces, president del Club Muntanyenc Sant Cugat; Montserrat Llobregat, consellera delegada d'Asmon, patrocinador de la secció d'atletisme, i Manel González, director tècnic de la secció d'atletisme del CM Sant Cugat.

La Secció d'Atletisme, amb 300 atletes (de prebenjamí a veterans), va iniciar els entrenaments de la nova temporada 2015-2016, a la ZEM La Guinardera, el dilluns 14 de setembre. La temporada esportiva comença al novembre.

Sense canvis al cos tècnic

Toni Corgos seguirà sent el director tècnic esportiu de la secció i també responsable de salts. Ricardo Diéguez entrenarà velocitat; Carles Triadó, el grup d'alçada i tanques; Núria Ferrer, llançaments; Valentí Massana, marxa; Juan Carlos Ginés, mig fons i fons, i David Ibáñez serà el responsable del grup de veterans.

5 atletes, al FC Barcelona

5 són els atletes del CM Sant Cugat que aquesta temporada 2015-2016 han passat a formar part de la disciplina del FC Barcelona, gràcies al conveni de col·laboració entre ambdues entitats. Aquesta és la quarta temporada del conveni entre el Barça i el Club Muntanyenc. Aquests 5 atletes són Marc Salvatella (proves combinades), Marc Olmos (mig fons), Nora Taher (triple salt) i Laia González (400 metres i 400 metres tanques) i Ramon Adàlia (triple salt). D'altra banda Dario Sirerol ha fitxat per l'Igualada (triple salt).

Els millors atletes de la temporada 2014-2015

-Millors atletes de la Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat de la temporada 2014-2015:

-Darío Sirerol Jiménez

-Laia González Call

 

-Diplomes als rècords aconseguits en la temporada 2014-2015

-Jaël Sakura Bestué Ferrera. Rècord de Catalunya Cadet de 100 metres llisos (12.06).

 

-Premi Especial 2014-2015 al millor resultat internacional:

-Meritxell Playà Faus

 

-Millors Atletes Juvenils 2014-2015:

-Ramon Adalia Agustí

-Carla Morral Martín

 

-Millors Atletes Cadets 2014-2015:

-Pol Abradó Gross

-Jaël Sakura Bestué Ferrera

 

-Millors Atletes Infantils 2014-2015:

-Marc Sala Muñoz

-Queralt González Llobregat

 

-Millors Atletes Alevins 2014-2015:

-Nil Casas Duatis

-Maria Andrade Ciurana

 

-Millors Atletes Escolars 2015 Premi Xènia Hosta:

-Ismael Artigas Medina

-Sol Claret Muxart

 

-Millors atletes d'atletisme adaptat 2014-2015:

-José Moreno Alemán

-Paula Ventura García

 
Comentaris

Destaquem