Gran èxit del primer Torneig Fundación Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC

El campionat, formatiu i solidari, s'ha jugat durant tot el dissabte a la ZEM Jaume Tubau i a la ZEM La Guinardera

El Sant Cugat Esport Futbol Club ha organitzat aquest dissabte, 1 de març, la primera edició del Torneig Fundación Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC de futbol 7. Es tracta d'un torneig de caire solidari en benefici a la Fundación Vicente Ferrer. Cada jugador ha fet un donatiu de 12 euros i una part de la inscripció s'ha destinat a la fundació.

El torneig s'ha disputat en tres categories de formació: prebenjamí (any 2006), benjamí (2004) i aleví (2002). En la primera fase, les categories prebenjamí i benjamí han jugat a la ZEM Jaume Tubau, mentre que la categoria aleví ho ha fet a la ZEM La Guinardera. Totes les finals s'han disputat a la ZEM Jaume Tubau.

El FC Barcelona i el RCD Espanyol, clars dominadors
Com era d'esperar, FC Barcelona i RCD Espanyol han estat dos dels equips més forts del torneig. Pel que fa als blaugranes, han arribat a les tres finals i n'han guanyat dos, la final prebenjamí i benjamí. En la categoria prebenjamí s'ha imposat per 2-0 al Gimnàstic Manresa, mentre que a la benjamí ha guanyat el RCD Espanyol als penals, després d'empatar a 3 gols en el temps reglamentari. El RCD Espanyol aleví ha guanyat amb claredat al FC Barcelona a la final aleví per 4 gols a 1.

Pel que fa a la participació del Sant Cugat Esport FC, el conjunt prebenjamí ha finalitzat cinquè, el benjamí setè, i l'aleví cinquè. El Junior FC ha quedat desè en la competició prebenjamí, i el CFU Mira-sol Baco dotzè en la competició benjamí.

El campionat ha comptat amb la participació de més de 20 clubs de les quatre províncies de Catalunya. Cal destacar la presència, entre d'altres, del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Villarreal CF, clubs de Primera Divisió. També hi han pres part altres entitats de fora de Catalunya, com el SD Huesca i la UD Amistad de Saragossa.

El torneig tindrà continuitat
Així ho ha confirmat el president del Sant Cugat Esport FC, Llorenç Santasusagna. "El torneig ha superat les nostres expectatives. Quan vam començar a parlar-ne i li vam donar aquest tamany pensàvem que no seriem capaços de dur-lo a terme i hem vist que sí, i això ens anima molt. Ja estem pensant en què rectificarem per fer-ho millor de cara a la següent temporada". Santasusagna també ha destacat la vessant solidària del torneig: "Part del que es recapta es destinarà a subvencionar el segon campus de futbol que organitzarem aquest mes d'agost a l´Índia".

 
Comentaris

Destaquem