Gregoris, de la UC Sant Cugat, guanyadora de l'estatal de triatló de mitja distància

La triatleta es va imposar en la categoria 45-49 anys en el Half Triathlon Pamplona Iruña, que era també Campionat d'Espanya

Gemma Gregoris, triatleta de la Unió Ciclista Sant Cugat, va guanyar la Half Triathlon Pamplona Iruña, i també Campionat d'Espanya de mitja distància, en la categoria 45-49, disputat el darrer dissabte 14 de maig. A més, la catalana va acabar en la 10a posició general d'entre totes les triatletes que van participar.

Amb això, la triatleta va finalitzar la competició amb una marca de 5:01:21h (0:32:19h en la natació, 2:40:22h en el ciclisme i 1:42:45h en la carrera). Per darrere de Gregoris, van tancar el podi Inma Sainz (del Tricanet de Berenguer), amb un temps de 5:13:25h i Nieves López (del Club Triatlón Las Rozas), amb una marca de 5:25:39h.