Grífols fa un tap als problemes del Joventut de Badalona

La santcugatenca multinacional farmacèutica assumirà el control del Joventut de Badalona per 3,69 milions d'euros

L'empresa Grífols, amb seu a Sant Cugat, vol encistellar des de la línia dels 6,75 metres assegurant la viabilitat financera del Club Joventut de Badalona a través del seu vehicle inversor Scranton Enterprises. Segons ha detallat Palco23, la multinacional farmacèutica estudia assumir el control de La Penya a través d'una ampliació de capital de 3,69 milions d'euros que permetria "liquidar el deute" del club de bàsquet.


Més concretament, Scranton Enterprises s'ha compromès a comprar totes aquelles accions que no estiguin subscrites als actuals accionistes i obtenir així una participació de fins al 75%. Abans, però, els socis haurien de donar el vistiplau a una reducció de capital vinculada a la rebaixa del valor nominal de les seves accions que aniria dels 60,1 als 60 euros.


Tot sembla indicar que es mantindrà la confiança en l'actual equip gestor liderat per Juanan Morales. Amb això, la seu no es mourà de Badalona i es respectarà tant l'escut com els colors i l'aposta pel planter. Tot plegat, s'espera resoldre a la junta d'accionistes prevista pel pròxim mes de setembre.


En qualsevol cas, el desig de la família Grífols, amb una fortuna estimada que gira al voltant dels 3.800 milions d'euros, és garantir la continuïtat de La Penya i sumar tant capital humà com financer al club de l'ACB que espera comptar amb un pressupost de cinc milions d'euros de cara a les pròximes campanyes.

 
Comentaris

Destaquem