Guillem Pérez: "Em sento preparat per entrenar a l'OK Lliga"

L'entrenador d'hoquei sobre patins santcugatenc, que la pròxima temporada dirigirà el CE Moritz Vendrell, també ha dit que "entrenar un dels grans és un repte amb majúscules"

L'entrenador d'hoquei sobre patins de Sant Cugat, Guillem Pérez Coca, que la pròxima temporada 2015-2016 dirigirà el primer equip del CE Moritz Vendrell, ha explicat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que “per qualsevol tècnic, entrenar a l'OK Lliga és un somni. Per a mi és un repte, és una prova que em faig a mi mateix. Em sento preparat per fer-ho i estic molt il·lusionat. Entrenar un dels grans és un repte amb majúscules. Sóc conscient que l'exigència serà màxima.

L'acord, per una temporada, entre Guillem Pérez i el CE Moritz Vendrell es va fer públic el 8 d'abril. L'entrenador, que substitueix Pere Varias, que marxa al CE Noia-Freixenet, té previst començar la pretemporada a mitjan agost. Al conjunt del Vendrell també hi ha dos jugadors santcugatencs, formats al Patí Hoquei Club Sant Cugat. Són el porter Guillem Fox i el jugador Alex Martínez.

L'entrenador més jove de l'OK Lliga

Segons Pérez, amb 33 anys, es convertirà “amb l'entrenador més jove de l'OK Lliga i de la Primera Estatal”. Aquesta serà la primera vegada que el tècnic santcugatenc és el primer entrenador d'un equip de la màxima categoria estatal, tot i que quan va ser segon entrenador del SHUM Maçanet a l'OK Lliga ja va dirigir uns partits al primer equip, per sanció del primer tècnic.

El santcugatenc també ha estat entrenador de l'Sferic Terrassa de l'OK Lliga Femenina, entitat de la que també en va ser director tècnic esportiu. Pérez va començar a entrenar als 14 anys al Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Guillem Pérez compaginarà aquest nou càrrec amb el de seleccionador espanyol sub-20, equip que al setembre ha de jugar el Mundial, a Vilanova i la Geltrú.

 
Comentaris

Destaquem