Guillem Pérez, nou seleccionador espanyol sub-20 d'hoquei sobre patins

El de Sant Cugat substitueix en el càrrec Quim Paüls, ara seleccionador absolut. Com a segon entrenador del combinat estatal júnior ha aconseguit un subcampionat del Món i un segon lloc a l'europeu

El santcugatenc Guillem Pérez Coca és el nou seleccionador espanyol sub-20 d'hoquei sobre patins. La Federació Espanyola de Patinatge i el tècnic de Sant Cugat han segellat l'acord, per una temporada, aquest divendres, 24 de gener. Pérez, que en els últims dos anys ha exercit de segon entrenador del combinat estatal sub-20, substitueix en el càrrec Quim Paüls, que ara és el seleccionador absolut. Paüls també és assessor esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat. El segon entrenador de Pérez serà l'asturià Ivan Sanz, que dirigirà la selecció espanyola sub-17.

Pérez: "És molt lloable que hagin apostat en un entrenador jove com jo"
En declaracions al TOT Sant Cugat, Guillem Pérez, de 31 anys, ha assenyalat que "estic molt content i vull agrair a la federació espanyola i a Quim Paüls que m'hagin donat aquesta oportunitat. És molt lloable que hagin apostat i confiat en un entrenador jove com jo. És un privilegi poder entrenar aquesta selecció". "Ja tinc ganes de posar-me a treballar", ha dit el santcugatenc.

Preparar l'europeu d'aquest 2014
La primera competició que afrontarà Pérez com a seleccionador sub-20 és l'europeu d'aquest 2014. Abans de convocar la llista definitiva, farà un seguiment dels jugadors i, més endavant, diferents convocatòries d'entrenaments.

Seguirà entrenant l'Sferic Terrassa d'OK Lliga Femenina
El tècnic de Sant Cugat compaginarà el càrrec de seleccionador espanyol júnior amb el d'entrenador del sènior femení de l'Sferic Terrassa d'OK Lliga, club en el que hi entrena des de fa dues temporades. A més, també és el director tècnic esportiu d'aquest club egarenc.

Un subcampionat del món i un segon lloc a l'europeu
En aquests últims dos anys, Guillem Pérez ha aconseguit, com a segon entrenador de la sub-20 espanyola, un subcampionat del Món, a Colòmbia, i també un segon lloc al Campionat d'Europa, a França.

Ascensos amb el PHC Sant Cugat
Guillem Pérez Coca es va formar com a porter al Patí Hoquei Club Sant Cugat, en el que hi va jugar en totes les categories fins a júnior d'últim any. Com a juvenil i júnior va aconseguir amb el primer equip del PHC Sant Cugat un ascens a 1a Catalana i a Nacional Catalana.

 
Comentaris

Destaquem