Guzman i Alonso (Club Muntanyenc), ors en el Campionat de Catalunya sub-16

El club santcugatenc va aconseguir 4 medalles en el Campionat de Catalunya d'atletisme sub-16 en pista curta i 1 medalla en el Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern sub-16

El planter del Club Muntanyenc Sant Cugat segueix aconseguint èxits, i és que fins a 5 atletes van aconseguir medalla catalana. Amb això, 4 atletes del club santcugatenc van pujar al graó en el Campionat de Catalunya d'atletisme sub-16 en pista curta, que es va celebrar a Sabadell el 17 de febrer, i 1 atleta va fer medalla en el Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern sub-16, a Barcelona el diumenge 18 de febrer.

Així doncs, un dels grans protagonistes va ser el perxista Guillem Alonso, que va obtenir la medalla d'or amb un salt de 3.90 metres en el seu tercer intent. Per darrere del santcugatenc finalitzaven Quim Suriñach (3.50) i Pau Castel (3.40). L'altre gran protagonista va ser Joan Boubacar Guzman en el triple salt, i és que el santcugatenc era l'or en el triple salt amb una marca de 12.96 metres. La plata era per Anatole Levy (12.78) i el bronze per Carlos Rodriguez (12.72).

El Club Muntanyenc Sant Cugat va aconseguir més medalles en el Campionat de Catalunya, i és que Álvaro Rodríguez es penjava la medalla de plata en els 60 metres llisos, amb un temps de 7.42 segons. L'or va ser per Alonso Fernández, amb un temps de 7.37, mentre que la bronze va ser per Eros Alegre (7.45). A més, Laia Ortolà era bronze en el salt en perxa amb una marca de 3.10 metres, superada per Alba Benito (3.95 i rècord d'Espanya) i Mar Páez (3.20).

Finalment, el llançador Pol Castellví va aconseguir una plata en el Campionat de Catalunya de llançaments llargs d'hivern sub-16 en la modalitat de martell. El santcugatenc va fer un tir de 41.19 metres, superat només per Adrià Blanch (45.48). El podi el tancava Àlex Díez, amb una marca de 38.14 metres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem