L'Handbol Sant Cugat aconsegueix una victòria de prestigi i es col·loca líder de la lliga

Els santcugatencs derroten al Mubak BM La Roca, fins ara líder de la competició, en un partit vibrant

L'Handbol Sant Cugat ha obtingut una gran victòria (30-25) en el partit disputat aquest dissabte 13 d'abril al Pav3 de la ZEM Rambla del Celler. Els de Daniel Ariño s'enfrontaven al Mubak BM La Roca, que arribava a Sant Cugat com a líder de la competició, en un matx on estava en joc aquesta primera plaça.

El partit ha començat amb l'afició que omplia el pavelló animant des del primer minut, conscients de la transcendència del duel. Al terreny de joc, els santcugatencs han sortit molt endollats, i en els primers minuts ja s'ha començat a veure el que seria una constant després en tot el partit, el recital ofensiu de Jordi Sancho, que ha anotat els primers 4 gols de l'Handbol Sant Cugat (4-1). Els locals han anat sempre per davant durant la primera part, i han arribat a tenir una màxima diferència de cinc gols (12-7) després d'una nova diana de Jordi Sancho, que ha acabat el primer parcial amb 7 gols. Abans del descans, però, el BM La Roca ha reaccionat i ha retallat la diferència fins al 12-10 amb el que s'ha arribat al final de la primera meitat.

Jugadors i afició regalen una segona part elèctrica

Els equips han sortit a la pista, conscients que la intensitat no podia decaure de cap manera, i l'afició no ha deixat d'animar en cap moment. Els dos conjunts alternaven bones accions ofensives i el marcador s'ajustava per moments. Tot i això, l'Handbol Sant Cugat no ha perdut en cap moment el seu avantatge. Els santcugatencs han aprofitat les bones accions del seu porter, Joan Costa, per sortir en transicions ràpides a la contra i castigar a la defensa del BM La Roca (23-19).

En els últims deu minuts de partit l'Handbol Sant Cugat ha estat capaç d'afegir encara una marxa més al seu joc, que ja de per si estava sent bo i contundent. Els de Daniel Ariño han aconseguit frenar al seu rival amb els 22 gols, i amb tres dianes consecutives, de Guillem Pallarès, Sergi German i Jordi Sancho, han trencat definitivament el matx quan faltaven poc més de tres minuts (27-22). Els darrers instants han tornat a ser un intercanvi de cops, on la victòria no s'ha vist amenaçada en cap moment. Quan faltava un minut pel final, Jordi Sancho, ha marcat el seu catorzè gol per tancar una actuació llegendària, i a l'última jugada del partit, Sergi German, ha posat el definitiu 30-25 al marcador.

Després de sonar la botzina, l'èxtasi s'ha apoderat del pavelló, amb jugadors i afició celebrant el triomf de manera efusiva. L'entrenador, Daniel Ariño, ha destacat "la bona tasca de l'equip tant en atac com en defensa", el míster ha explicat que "érem conscients que ens visitava el millor equip de la competició, fins al dia d'avui, i hem pogut mostrar la nostra millor versió, hem fet un partit molt complet". Així mateix, Ariño, també ha destacat la importància "d'aconseguir un punt el més aviat possible, per certificar les fases".

L'Handbol Sant Cugat és ara mateix primer classificat, gràcies a la diferència de gols, quan falten tres jornades per finalitzar la lliga regular.